|
www.StareGry.pl Forum poswiecone jest w calosci starym grom komputerowym oraz stronie staregry.pl. Mozna takze dyskutowac o emulacji i starych komputerach.
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Fratus Arch Vile

|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 12:26 pm Temat postu: Eminem- Recovery (2010) |
|
|
Co sądzicie o najnowszym albumie Slima?
Troszkę się zszokowałem, gdy zobaczyłem na liście z kim śpiewa (Pink, Rihanna itp. ). Jak ktoś, kto ma w zwyczaju 'jeździć' takiego pokroju ludziom może teraz sobie z nimi śpiewać? Gdy posłuchałem pierwszy raz piosenek, myślałem, że odrzucę tę płytkę w zapomnienie. Jednak jak przesłuchałem sobie je kilka razy, zauważyłem nowy styl Eminema (czy lepszy?) który też jest wspaniały. No i ten cudowny utwór- Not afraid Troszkę zdziwił mnie jak ocenił jako 'ehh..' poprzedni album Relapse (który uważam za dobrą robotę) , ale to dobrze, że wykonawca umie sam dokonać oceny swoich piosenek i je 'zjechać' ;]
A co Wy sądzicie? Jestem ciekaw, jakie są Wasze odczucia nt. nowej płytki Eminema.
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RadioFreeZerg Arch Vile

|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 10:25 pm Temat postu: |
|
|
moze mi sie wydaje, ale na teledyskach wyglada na.. czarniejszego...? kiedys to murzyni sie wybielali, teraz najwyrazniej tendencja odwrotna
co do samej plyty - nie wiem.. ale akurat ten jeden kawalek.. ma w sobie cos:)! _________________ Stare gry są piękne, dopóki ich się po kilku latach nie odpali:P
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|